Malzemeler:
10 adet mantar5 çorba kaşığı sirke
4 çorba kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı tozşeker
2 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet biftek
4 su bardağı tavuk suyu
2 adet yumurta
1 çay kaşığı karabiber
1 çorba kaşığı susam yağı
1 tatlı kaşığı acı pul biber
1 adet acı sivri biber
Üzerine
1 çay bardağı taze soğanHazırlanışı:
Sıvı yağ ve susam yağını tencereye koyup doğranmış mantarlar, sivri biber ve biftekleri soteleyin. Tavuk suyu ve nişastayı karıştırın.Karıştırarak tencerenize koyun. Etler pişene kadar çorbanızı kaynatın. Soya sosu, sirke, şeker, baharatlar ve çırpılmış yumurtayı ilave edin. Taze soğan serperek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder